Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o. i Ispostava Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) Međimurske županije organiziraju informativnu radionicu „Nova perspektiva u korištenju EU fondova: Što poduzetnici mogu očekivati u 2022.? Radionica će se održati u srijedu, 27. travnja 2022. godine od 13 do 16 sati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, na adresi Bana Josipa Jelačića 22b, Čakovec.

Cilj je radionice informirati poduzetnike o nadolazećim prilikama iz EU fondova u 2022. godini koje će im biti na raspolaganju za financiranje nabave nove opreme, ulaganja u infrastrukturu te istraživačko-razvojne projekte.

U prvom dijelu radionice, Josipa Markušić iz Ispostave HAMAG-BICRO-a Međimurske županije, predstavit će najavljene pozive iz Nacionalnog programa oporavka i otpornosti (NPOO) te aktualne mogućnosti financiranja i podrške u poslovanju koje pruža HAMAG-BICRO.

Ivan Plačko, direktor Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o. detaljnije će poduzetnicima približiti teme iz područja istraživanja, razvoja i inovacija te što donosi novi deveti krug programa Provjere inovativnog koncepta.

U posljednjem dijelu radionice, Sana Đukes i Igor Kovačić iz Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o. informirat će poduzetnike o uvjetima poziva Komercijalizacija inovacija i Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća.

Sudjelovanje na informativnoj radionici je besplatno, a prijaviti se možete online prijavnicom najkasnije do ponedjeljka, 25. travnja 2022. godine

Program događanja potražite na sljedećoj poveznici.

Mjesto održavanja

Vrijeme održavanja