Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organizira radionice implementacije standardizirane usluge SAVJETOVANJA PODUZETNIKA POČETNIKA, koje će se održati od 27. lipnja do 1. srpnja 2022. godine u hotelu Olympia u Vodicama (Ljudevita Gaja 6).

Radionice imaju za cilj zaposlenicima članica mreže BOND predstaviti standardizirani proces savjetovanja poduzetnika početnika prema Priručniku o savjetovanju poduzetnika početnika razvijenom u 1. fazi projekta. Sudionicima će u okviru radionica biti prezentiran spomenuti Priručnik čijih 8 modula (Poduzetnik i ideja, Istraživanje tržišta, Od ideje do tržišta, Marketing, Prodaja, Financijsko planiranje i upravljanje, Zakonski okvir, Poslovne operacije i aktivnosti) će detaljno predstaviti 4 stručnjaka te će zajedno sa sudionicima obraditi različite izazove i pitanja iz svakodnevne prakse PPI-jeva. U okviru radionica, sudionici će imati priliku testirati standardizirane obrasce potrebne za rad s poduzetnicima te donijeti zaključke o istima. Radionice su namijenjene zaposlenicima PPI-jeva s manje godina općeg radnog iskustva odnosno početnicima u poslovima savjetovanja poduzetnika.

Zaposlenici poduzetničkih potpornih institucija koji su sudjelovali u programu implementacije usluge savjetovanja poduzetnika početnika u Toplicama Sveti Martin, od 06.-10. svibnja 2019. i u Poreču, od 25.-29.10.2021. nemaju pravo sudjelovati na navedenim radionicama.

Ovim putem pozivamo Vas da prijavite jednu osobu iz Vaše institucije za sudjelovanje na petodnevnom radionicama.

Rok za prijavu sudjelovanja je 20. lipnja 2022. godine do 10:00 sati, a prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na sljedećoj poveznici.

Mjesto održavanja